Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

CASAL MENDES ROSÉ Portugal 0,75 l
  • CASAL MENDES ROSÉ Portugal 0,75 l

CASAL MENDES ROSÉ Portugal 0,75 l

65,00 kr.
Inkl. moms

CASAL MENDES ROSÉ

En klar pink farve i glasset. Duften er intens med aroma fra ananas og banan.En god balance mellem den friske frugt og den lette sødme. En lille smule mousserende stil giver en god friskhed i vinen.Meget velegnet som aperitif, til fisk, lette salater eller til krydret asiatisk mad.Serveringstemperatur: 6-7°C.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 50,00 kr. 90,00 kr.
12 41,66 kr. 280,05 kr.
Antal

En klar pink farve i glasset. Duften er intens med aroma fra ananas og banan.En god balance mellem den friske frugt og den lette sødme. En lille smule mousserende stil giver en god friskhed i vinen.

Meget velegnet som aperitif, til fisk, lette salater eller til krydret asiatisk mad.Serveringstemperatur: 6-7°C.Kimen til det i dag internationalt anerkendte firma Aliança blev lagt i 1927, da11 partnere med Domingos Silva og Ângelo Neves i spidsen slog sigsammen og dannede firmaet Aliança. Dengang var de vigtigste markeder for firmaets eksport Brasilien, Afrika og Europa. I dag finder vi Alianças vine på hylder i mere end 60 lande over hele verden.Aliança har vingårde i flere områder af Portugal, og med mere end 600 ha vinmarker i store dele af Portugal er firmaets hovedfokus, at producere vine af allerypperste kvalitet

Gennem årene er der blevet investeret ikke alene i vingårde, men også i at optimere og modernisere vingårdene. Aliança har blandt andet investeret i topklasse egetræsfade til modning af vinene.Innovation er et af nøgleordene for Aliança, som har forstået at udvikle alle led i firmaet lige fra produktionen, over distribution til vinturisme. Aliança mestrer kunsten at balancere mellem innovativ tænkning, moderne teknikker og stolte traditionerne.I 2007 blev firmaet en del af Grupo Bacalhôa og Aliança Vinhos de Portugal S.A. og har vundet både nationale og internationale priser. I 2005 udnævnte Wine Spectator firmaet som ét af de 20 bedste vinfirmaer i sektoren på verdensplan

Casal Mendes Rosé fra Caves Alianca er fremstillet på druer høstet i to af Portugals klassiske vindistrikter: Bairrada og Dão. Den er fremstillet på Baga,som er en lokal druesort. Tyk skindet og med god struktur og frugtkoncentration. Når druerne høstes i september, presses de let og gæres ved en kontrolleret temperatur over 7 dage på vingården i Sangal hos,Bairadda.

Produkt information

Land
Portugal
Område/Distrikt
Bairrada og Dão.
Producent
Aliança
Årgang
2019
Alc %
10,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg