Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Hillside, Zinfandel, Rose

70,00 kr.
Inkl. moms

Hillside Valley Zinfandel Rosé har en smuk rosa farve i glasset med fine mørkerøde reflekser. Vinen har en fortryllende frisk og sødmefuld duft og man mødes af et væld af nyplukkede modne jordbær og hindbær. I munden opleves vinen livlig og frugtrig. I smagen går noterne fra duften igen og smager igennem af søde jordbær og hindbær. Hillside Valley Zinfandel Rosé er forfriskende og dejligt afrundet med delikat smag og en flot afrunding.

Serveringsforslag: Aperitif, Fjerkræ, kalkun, Kylling, Milde Oste, Pasta, Skaldyr.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 60,00 kr. 60,00 kr.
12 55,00 kr. 180,00 kr.
Antal

Huset

Druerne til Hillside Valley er hovedsageligt dyrket i Californiens største vinområde Central Valley, der er beliggende ca. 100 km øst for San Francisco. Central Valley er udover at være et stort vinområde også hjem for nogle af USA’s største agrikulturelle områder, der brødføder store dele af landet.

Central Valley er domineret af vide flade sletter omringet af bakker og danner således perfekt grund for vindyrkning med optimal dræning og udprægede muligheder for kvalitetskontrol.
Klimaet i Central Valley er varmt og tørt om sommeren og køligt og fugtigt om vinteren, hvor tåge er en fast del af årstiden. Dette er med til at sikre druer der modner optimalt hen over året, og som har kæmpet for føden i de tidlige vækstmåneder. Som følge heraf høstes der druer med masser af intensitet og fylde, der danner grund for vine af høj kvalitet.

Vinen

Hillside Valley Zinfandel Rosé er fremstillet 100% på rødvinsdruen Zinfandel. Druerne til denne vin er nøje udvalgt af vinmageren og høstet ved optimal modenhed. Efter høsten er druerne bragt til vineriet, hvor de presses og efterfølgende gennemgår en maceration med druekvaset på op til 10 timer, inden vinen filtreres forud for gæringen. Gæringen foregår ved kontrollerede temperaturer i store rustfrie ståltanke for at bevare så meget af druernes friskhed, frugt og smag som muligt i den endelige vin.

Produkt information

Land
USA
Område/Distrikt
Californien, Central Valley
Producent
Hillside
Druemix
Zinfandel
Årgang
None Vintage
Alc %
11 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg