Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Caballo Rose

80,00 kr.

(76,00 kr. stk)

Inkl. moms

Caballo Rosés aromaer er fyldt med de sødmefulde frugter som jordbær og hindbær, som følger med over i smagen.

Vinen er ikke lige så sød som andre rosevine, men bygger mere på dens frugtrig nuancer, der sammen med en afbalanceret syre, giver en behagelig eftersmag. 

Serveringsforslag: Lette retter, Fjerkræ, Kylling, Lette Tapas, Kalkun.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 75,00 kr. 30,00 kr.
12 65,00 kr. 180,00 kr.
Antal

Huset

Bodega Dueba er belligende  mellem Toro og Ribera Del Duero, hvor marker får masser af solskinstimer. Vinstokkenes rødder stikker dybt så de får mineraler og vand op. 

Markerne bliver kunstigt vandet for at vinstokkene bedre kan klare sig, så de giver det ønskede høst udbytte. Markerne får megen sol, som gør at druerne er rig på frugtige nuancer, der ofte har modne, bløde tanniner.

Vinen

Lavet på ren tempranillo drue, under vinificeringen ligger skallerne ca. 12 timer med mosten inden de bliver sorteret fra. Dette er med til at give den meget karakteristiske rubin røde farve, med sit klare skær. 

Vinens duft er fyldt med de sødmefulde frugter som jordbær og hindbær, som følger med over i smagen, som ikke er lige så sød som andre rosevine, men mere bygger på dens frugtrig nuancer, der sammen med en afbalanceret syre, giver en behagelig eftersmag.

Produkt information

Land
Spanien
Område/Distrikt
Duero
Producent
Bodega Dueba
Druemix
Tempranillo
Årgang
2018
Alc %
12 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop