Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Mirabeau, En Provence Classic Rose

135,00 kr.
Inkl. moms

Den er frisk, tør og fin med nuancer af sommerfrugter og jordbær, men stadig med den mineralske citrus som Provence rosévin er så kendt for

Serveringsforslag: Aperitif, Fisk, Kylling, Pasta, Skaldyr.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 125,00 kr. 60,00 kr.
12 119,00 kr. 192,00 kr.
Antal

Huset

Mirabeau er en romantisk historie om en engelsk forretningsmand og hans familie som har gjort det rigtigt godt inden for telekommunikation.

Men 15 år med rejser og for lidt tid til familien gjorde at hans drøm om en vingård i Sydfrankrig blev en realitet i 2008.

Det første år brugte de på at "suge" den provenicialske livsstil til sig. Hvorefter successen fortsatte med udvælgelse af de bedste vinmarker i den centrale del af Provence nær byen Cotignac.

I modsætningen til mange andre, køber Mirabeau de fleste af deres druer hos små vindyrkere og koncentrerer sig primært om at vinificere og lave vinen.

I løbet af få år er Mirabeau blevet en af de bedste producenter af klassisk Provence og sælges idag til mere end 50 lande og høster flotte anmeldelser hos en lang række skribenter verden rundt.

Vinen

Stilren topkvalitet fra det elegante Provence.

Mirabeau har en fisk duft, med noter af lette frugter som jordbær, og hindbær. Frugterne kombineres i eftersmagen hvor der kommer en afbalanceret syre, der giver en vedvarende eftersmag.

Produkt information

Land
Frankrig
Område/Distrikt
Provence
Producent
Mirabeau
Druemix
Syrah, Grenache, Cinsault
Årgang
2017
Alc %
13
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg