Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Terra Andina Bold Cabernet Sauvignon rødvin Chile 0,75 l
  • Terra Andina Bold Cabernet Sauvignon rødvin Chile 0,75 l

Terra Andina Bold Cabernet Sauvignon rødvin Chile 0,75 l

90,00 kr.
Inkl. moms

Terra Andina Bold Cabernet Sauvignon er en dejlig rødvin med flot rubinrød farve, delikat frugtduft med noter af røde frugter, mørk chokolade og vanilje. Velafbalanceret og fyldig frugtsmag.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 75,00 kr. 90,00 kr.
12 70,00 kr. 240,00 kr.
Antal

Huset

Terra Andina brandet blev grundlagt i 1995 af Pernod Richard og et stærkt team af vinmagere, som fik hjælp af den australske vinmager Robin Day til at lancere vine af stabil kvalitet og med deres helt egen Karakteristika. Vinen er dyrket i Central Valley i Chile.

Central Valley bliver kaldt for den vigtigste af de fem vinregioner i Chile. Central Valley består faktisk af fire underområder, som er opkaldt efter dalene Maipo, Rapel, Curicó og Maule. De fire dale strækker sig fra Stillehavet i vest til Andesbjergene i øst. Én af de mange ting, der gør Central Valley speciel, er historien. Det var nemlig i området Maipo, lige syd fra hovedstaden Santiago, hvor produktionen af vin i Chile udsprang i det 19. århundrede. Stiklingerne var importeret direkte fra Bordeaux, hvilket man stadig ser resultatet af i dag, da størstedelen af vinene fra Central Valley er lavet på Carbernet Sauvignon, Sauvignon Blanc, Merlot og Craménère.

Vinen

Det er en dejlig rødvin med flot rubinrød farve, delikat frugtduft med noter af røde frugter, mørk chokolade og vanilje. Velafbalanceret og fyldig frugtsmag med bløde tanniner samt en behagelig eftersmag

Produkt information

Land
Chile
Område/Distrikt
Central Valley
Producent
Sur Andino
Druemix
100% Cabernet Sauvignon
Alc %
14%
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg