Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Dona Paula Estate Malbec rødvin Argentina 0,75 l
  • Dona Paula Estate Malbec rødvin Argentina 0,75 l

Dona Paula Estate Malbec rødvin Argentina 0,75 l

169,00 kr.
Inkl. moms

Dona Paula Estate Malbec er en flot vin med en intens rød farve, kompleks duft af bl.a. modne blommer, brombær, blåbær, lakrids og sort peber. Den har en blød og rund frugtsmag, lang og blid eftersmag samt bløde tanniner.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 149,00 kr. 120,00 kr.
12 137,50 kr. 378,00 kr.
Antal

Huset

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo-regionen i Mendoza-provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden.100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.

Vinen

Estate er navnet på en hel serie af vine fra Viña Doña Paula - serien består af vine, hvor størstedelen eller hele vinen er produceret på en enkelt druesort. De har alle været lagret på franske eller amerikanske egetræsfade. Vinmageren fokuserer her på at producere vine med et maksimalt indhold af typiske karakteristika fra de enkelte druesorter. Denne vin er produceret af 100% Malbec-druer, der er dyrket i Mendoza-provinsen i Argentina, og vinen har været lagret på franske egetræsfade.
Det er en flot vin med intens rød farve, kompleks duft af bl.a. modne blommer, brombær, blåbær, lakrids og sort peber. Den har en blød og rund frugtsmag, lang og blid eftersmag samt bløde tanniner.

Produkt information

Land
Argentina
Område/Distrikt
Mendoza
Producent
Dona Paula
Druemix
100% Malbec
Årgang
2018
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop