Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Dona Paula Estate Carbernet Sauvignon rødvin Argentina 0,75 l
  • Dona Paula Estate Carbernet Sauvignon rødvin Argentina 0,75 l

Dona Paula Estate Carbernet Sauvignon rødvin Argentina 0,75 l

169,00 kr.
Inkl. moms

Dona Paula Estate er en elegant rødvin med flot, dyb rubinrød farve,  en kompleks og koncentreret duft af modne solbær. Harmonisk og fyldig, men samtidig blød frugtsmag med en lang og behagelig eftersmag.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 149,00 kr. 120,00 kr.
12 137,50 kr. 378,00 kr.
Antal

Huset

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo-regionen i Mendoza-provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden.100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.

Vinen

Estate er navnet på en hel serie af vine fra Viña Doña Paula - serien består af vine, hvor størstedelen eller hele vinen er produceret på en enkelt druesort. De har alle været lagret på franske eller amerikanske egetræsfade. Vinmageren fokuserer her på at producere vine med et maksimalt indhold af typiske karakteristika fra de enkelte druesorter.
Det er en elegant rødvin med flot, dyb rubinrød farve, kompleks og koncentreret duft af modne solbær. Harmonisk og fyldig, men samtidig blød frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.

Produkt information

Land
Argentina
Område/Distrikt
Mendoza
Producent
Dona Paula
Druemix
Carbenet Sauvignon
Årgang
2017
Alc %
14%
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop