Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

La Chasse des Princes, Châteauneuf-du-Pâpe

299,00 kr.
Inkl. moms

En klassisk Châteauneuf-du-Pape, elegant, silkeblød og harmonisk. Vinen er smuk rubinrød i glasset med en kompleks og elegant bouquet af bær med krydrede toner. I ganen harmonisk med elegante og silkebløde tanniner.

Serveringsforslag: Grill, Kalv, Lam, Okse, Ost, Vildt

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 235,00 kr. 384,00 kr.
12 210,00 kr. 1.068,00 kr.
Antal

Huset

Cellier des Princes er den førende samarbejdspartner i Chateauneuf du Pape appellation.

Cellier des Princes blev oprettet i 1924 og er beliggende i Courthezon kommune. Kooperativets navn blev ændret i 1960 til Cellier des Princes.

Det voksne Kooperativ Cellier des Princes, har en fast kontrakt med deres 240 vinbønder, som siger at de skal levere al deres vinhøst Cellier des Princes. Dette gør at der er tæt kontakt mellem den enkelte vinbonde og Cellier des Princes, da begge parter arbejder hårdt for bevare deres høje kvalitet af vin.

I gennemsnit sælges næsten 150 hektar vinstokke fra Chateauneuf du Pape til Cellier des Princes hvert år. Når det tilføjes med de øvrige sydlige Rhône-dalen appellationer, produceres og leveres 750 hektar druer til kooperativet i hver årgang.

Vinificering i dag finder sted i temperaturregulerede tanke af rustfrit stål. Vinene er i lagres i cementtanke indtil aftappet, som giver vinen den karakteristiske silkebløde tanniner.

Selv om at vine fra Chateauneuf du Pape oftes er røde, laver Cellier des Princes også hvidvine. I Cellier des Princes rødvine er deres hoveddrue Granache

Vinen

Denne Châteauneuf-du-Pape er lavet på 90% Grenache, 5% Mourvèdre og 5% Syrah. En typisk kombination i distriktet. Druerne høstes manuelt, når de topper modningsmæssigt.

Herefter transporteres de omgående til vineriet i små beholdere for at undgå oxydering samt tab af saft. Druerne behandles efter helt klassiske Châteauneuf-du-Pape-metoder. Druerne afstilkes og udblødes i 4-5 uger, hvor mosten dagligt pumpes over.

Vinen modner på cementtanke i 8-12 måneder inden aftapning på den traditionelle smukke Châteauneuf-du-Pape flaske.

Der anvendes ikke egetræ ved modning, idet man ønsker at bevare det helt rene udtryk i Grenache-druen og fra områdets karakteristika.

Produkt information

Land
Frankrig
Område/Distrikt
Chateauneuf Du Pape, Rhone
Producent
Cellier des Princes
Druemix
Mourvedre, Granache,
Årgang
2015
Alc %
14,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop