Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Villa Molino Amarone Della Valpolicella

250,00 kr.
Inkl. moms

Det er en flot vin med intens granatrød farve, frugtrig duft, fyldig, men samtidig rund og næsten silkeblød smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag med noter af krydderier.

Serveringsforslag: Grill, Gris, Kalv, Okse, Ost, Vildt.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 220,00 kr. 180,00 kr.
12 199,00 kr. 612,00 kr.
Antal

Huset

Sartoris historie går helt tilbage til 1898, hvor Pietro Sartori købte en vinmark og en lille kælder for at sikre stabile forsyninger af gode kvalitetsvine til sit hotel. Denne handling kom til at symbolisere grundlæggelsen af vinfirmaet Sartori og vin har lige siden været Sartori-familiens kald. Der er nu gået over 100 år siden grundlæggelsen, og det er i dag 4. generation af Sartori-familien, der ejer og leder vingården.

Vinen

Denne vin er produceret af druerne Corvina, Corvinone, Rondinella og Cabernet Sauvignon, der alle er dyrket i Veneto området i Italien.

Vinen har været lagret ca. 1½ år på egetræsfade og minimum 6 måneder på flasken inden frigivelsen.

Intens granatrød farve med duft nuancer af frugter som modne blommer, fyldige kirsebær. I smagen er foruden de meget frugtige nuancer. Vinen kombineres med lette krydderier fra fadlagringen, afbalanceret tanniner, der sammen giver en vedvarende eftersmag.

Produkt information

Land
Italien
Område/Distrikt
Valpolicella, Veneto
Producent
Villa Molino
Druemix
Corvina, Rondinella, Corvinone, Carbernet Sauvignon
Årgang
2014
Alc %
15 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop