Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Blackbird Zinfandel, Lodi Californien USA 0,75 l
  • Blackbird Zinfandel, Lodi Californien USA 0,75 l

Blackbird Zinfandel, Lodi Californien USA 0,75 l

99,00 kr.
Inkl. moms

Vinen lagres i 6 måneder på både franske og amerikanske egetræsfade,. som giver vinen sin dybde sammen med den mørke rubin røde farve, vinen dufter af vilde bær som brombær, mørke modne kirsebær, sammen med hint som mokka, chokolade. 

Den dybe frugt kommer med sine noter i spil, i smagen hvor der er et let frugtsødme.

Kombinationen giver en fyldig vin, rig på modne mørke frugter, let sødme som er med til at give en vedvarende eftersmag. 

Serveringsforslag: Grill, Kalv, Okse, Tapas. 

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 80,00 kr. 114,00 kr.
12 75,00 kr. 288,00 kr.
Antal

Området

Vinområdet Lodi ligger mellem San Francisco Bugt-området og fødderne af Sierra Nevada bjergene.

Klimaet er klassisk Middelhavsagtigt med varme dage og kølige aftener/nætter. Jordbunden er relativt sandholdig i den midterste del, mens yderområderne er mere grusholdige. 

Selv om de første stokke blev plantet i 1850’erne, skal vi dog helt frem til 1940’erne og 1950’erne, før Lodi havde sin økonomiske storhedstid pga. vinproduktion. Dengang var der primært fokus på Tokay, Zinfandel og dessertvinene, men da 1960’ernes forbrugere begyndte at ændre smag, faldt produktionen af vin atter tilbage.

Produktionen blev derfor omlagt med fokus på kvalitet i stedet for kvantitet, og en ny æra tog kort før årtusindeskiftet sin begyndelse. Nu stod der god, velsmagende men alligevel økonomisk overkommelig vin fra Lodi på kortet! I dag er der knapt tredive vinerier i Lodi, og de er en skøn forening af både store og små, gamle og helt nye. Ud over vine på druetyper som f.eks. Merlot, Cabernet Sauvignon og Chardonnay, er vinene lavet på gamle Zinfandel-vinstokke specielt efterspurgte for deres superintense.

Vinen

Blackbirds vinstokke står i en dal der giver en lettere tåge om morgenen, tågen bærer fugtighed med sig, som giver vinstokkene et ekstra mineralsk touch. Solskinstimer får de passende mængder af, da solen ikke tager lang tid om at skære sig igennem den lette morgentåge, og modner druerne i helt optimale forhold. 

Vinen lagres i 6 måneder på både franske og amerikanske egetræsfade, som giver vinen sin dybde, sammen med den mørke rubin røde farve. 

Vinen dufter af vilde bær som brombær, mørke modne kirsebær, sammen med hint som mokka, chokolade. 

Den dybe frugt kommer med sine noter i spil, i smagen hvor der er et let frugtsødme.

Kombinationen giver en fyldig vin, rig på modne mørke frugter, let sødme som er med til at give en vedvarende eftersmag. 

Produkt information

Land
USA
Område/Distrikt
Lodi, Californien
Druemix
Zinfandel
Årgang
2016
Alc %
14,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop