Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Rosso Montalcino Le Benducce rødvin italien rødvin 0,75
  • Rosso Montalcino Le Benducce rødvin italien rødvin 0,75

Rosso Montalcino Le Benducce rødvin italien rødvin 0,75

150,00 kr.
Inkl. moms

De mørke frugter som blomme og kirsebær harmonerer godt med de lettere pikante noter der kombineres i eftersmagen med bløde tanniner.

Serveringforslag: Grill, Kalv, Lam, Okse, Ost.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 115,00 kr. 210,00 kr.
12 110,00 kr. 480,00 kr.
Antal

Huset

Azienda Tornesi har været i familiens eje siden 1865. Generation efter generation er kærligheden og lidenskaben for vindyrkning blevet videregivet. Hvert medlem af familien Tornesi er født og opvokset på vingården, alle har de deres arbejde og daglig gang på gården. alle yder en stor indsats som har gjort vingården er vokset år efter år.

Vingården har altid produceret vin. I 1967 registrerede Gino Tornesi sine vinstokke, da Brunello blev en af de første medlemmer af Consorzio som producent.

Hans søn Maurizio startede vinproduktion i 1993, med sin første Rosso di Montalcino og hans første Brunello di Montalcino.

I dag har vingården en ny, fuldt udstyret kælder bygget i 2009 i en klassisk stil, traditionel med sin struktur i sten på sten. Vingården har også en smuk terrasse, som giver den mest vidunderlige udsigt over landskabet.

Vinen

Vinen er lavet på ren sangiovese der byder på dybde og fylde, med masser af mørke frugter både i duft og smag. Vinen får lov til at fadlagrer på franske egetræsfade men kun i kortere perioder, da man ønsker at fadlagringen skal give en mere dybde til vinen, frem for at dominere vinen. 

De mørke frugter som blomme og kirsebær harmonerer godt med de lettere pikante noter der kombineres i eftersmagen med bløde tanniner.

Produkt information

Land
Italien
Område/Distrikt
Toscana
Producent
Azienda Tornesi
Druemix
Sangiovese Grosso
Årgang
2015
Alc %
13.5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop