Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Finca El Carril Roble

125,00 kr.
Inkl. moms

Druerne i denne vin er Syrah, Petit Verdot & Tempranillo. Mørk kirsebærfarvet vin, i duften finder du moden frugt, vanillie og kokosnød fra de 6 måneder i amerikanske fade og 12 måneder i flaske.

Serveringsforslag: Grill, Gris, Kalv, Lam, Okse, Ost.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 105,00 kr. 120,00 kr.
12 99,00 kr. 312,00 kr.
Antal

Huset

Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO.

Der er i øjeblikket over 120 ha vinstokke af sorterne: Macabeo, Bobal, Graciano, etc., og internationale sorter: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc m.m.

Vinkælderen er udstyret med den nyeste teknologi til vinproduktionen. Alt dette styres af en fremragende teknisk team af vinmesterens anerkendt prestige, og kombineret med familiens entusiasme og indsats der resulterer i deres sortiment af top kvalitets røde og hvide vine.

Bodega Iniesta blev skabt i 1990'erne, da José Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år og på grund af de opnåede resultater, fortsatte han sit arbejde i vinavl ved at plante forskellige sorter og øge vindyrknings området til de nuværende 120 ha.

Bodega Iniesta er ansvarlig for hele processen fra vinmarkerne til export af ​​vine. I begyndelsen af ​​2000'erne, begyndte en idé at tage form til at bygge sin egen vinkælder for at producere sine egne vine fra egne vinmarker. Denne drøm blev en realitet i 2010, hvor opførelsen af ​​vinkælderen var færdig. Samme år blev de første vine produceret. Deres vinerfaring går tilbage til 1970'erne.

Vinen

Druerne i denne vin er Syrah, Petit Verdot & Tempranillo. Mørk kirsebærfarvet, i duften finder du moden frugt, vanillie og kokosnød fra de 6 måneder i amerikanske fade og 12 md. i flaske.

I munden er den frisk, med bløde og polerede tanniner samt lang afslutning

Produkt information

Land
Spanien
Område/Distrikt
Manchuela
Producent
Bodegas Iniesta
Druemix
Syrah, Petit Verdot, Tempranillo
Årgang
2014
Alc %
14
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop