Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Taylor's Late Bottle Vintage, 2011

225,00 kr.
Inkl. moms

Det er en elegant portvin med en dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har en fyldig og kompleks, men  samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Serveringsforslag: Desserter, Oste

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 200,00 kr. 150,00 kr.
Antal

Huset

Vinhuset Taylor's - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. Taylor's er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. Taylor's hovedsæde er beliggende i Vila Nova de Gaia. Her afskibes portvinene, som eksporteres til mindst 54 lande verden over - derudover sælges portvinene selvfølgelig også i Portugal. Druerne til portvinene fra Taylor's dyrkes i Dourodalen på Taylor's egne tre vingårde; Quinta de Vargellas, Quinta de Terra Feita og Quinta do Junco. Portvinene fra Taylor's var, er og vil fortsat være nogle af de største portvine!

Vinen

Til denne Late Bottled Vintage port er der udelukkende brugt nogle af de bedste druer fra Douro dalen, og vinen har været lagret på store egetræsfade. Det er en elegant portvin med en dyb rubinrød farve samt intens og velafbalanceret duft af sorte kirsebær og modne frugter. Den har en fyldig og kompleks, men  samtidig blød, rund og saftig frugtsmag med noter af solbær, blommer og brombær, bløde og velintegrerede tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.

Produkt information

Land
Portugal
Område/Distrikt
Douro
Producent
Taylor's
Druemix
Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Barroca
Årgang
2011
Alc %
20 %
Indhold
1,0 L
Lukning
Korkprop