Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

  • Kun online

Santa Sofia Custoza Montemagrin D.O.C.

110,00 kr.
Inkl. moms

Det er en dejlig hvidvin med flot gul/gylden farve og en intens og let krydret duft. Delikat, blød og rund frugtsmag med god fylde samt en frisk og behagelig eftersmag.

Antal

Huset

Santa Sofias hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte tæt ved Verona i Italien. Pedemonte er en af de smukkest beliggende og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella-område. Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af allerhøjeste kvalitet. Santa Sofias vine er resultatet af en perfekt blanding af gamle traditioner og mange års erfaring tilsat moderne teknologi.

Vinen

Denne vin er produceret af druerne Trebbiano, Garganega, Tocai Friulano, Cortese, Malvasia, Riesling, Pinot Bianco og Chardonnay.

Der alle er dyrket i områderne Custoza, Castelnuovo del Garda og Valeggio sul Mincio, som ligger sydøst for Gardasøen i det nordøstlige Italien.

Vinen har været lagret på ståltanke samt 3 måneder på flasken inden frigivelsen.
Det er en dejlig hvidvin med flot gul/gylden farve og en intens og let krydret duft. Delikat, blød og rund frugtsmag med god fylde samt en frisk og behagelig eftersmag.

Produkt information

Land
Italien
Område/Distrikt
Pedemonte v/ Verona
Producent
Santa Sofia
Druemix
Trebbiano, Garganega, Tocai Friulano, Cortese, Malvasia, Riesling, Pinot Bianco og Chardonnay.
Årgang
2018
Alc %
12 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg