Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

  • Kun online

2019 Lupo Nero Bianco Siciliane I.G.T.

62,00 kr.
Inkl. moms

Det er en letdrikkelig hvidvin med flot klar gul farve og en delikat og behagelig duft med et strejf af mandler. Frisk og tør frugtsmag samt en behagelig eftersmag.

Antal

Huset

I 1880 grundlagde Francesco Rocca firmaet Vinicola Rocca. Firmaet har lige siden været en del af vinindustrien i Italien. Selskabet, der stadig ejes af familien Rocca, hedder i dag helt korrekt Angelo Rocca & Figli. I begyndelsen handlede Rocca kun med partivarer, men senere udvidede man med to vinerier med tilhørende landjord, så man nu også selv producerer vin. Udover de to vinerier råder Rocca over et topmoderne tappeanlæg og lager i Agrate Brianza, der er beliggende i Lombardiet, hvorfra man også distribuerer vinene. Det er noget af det mest prestigefyldte byggeri indenfor vinbranchen, som er bygget udelukkende i marmor og granit og består af kældre, som sikrer den optimale lagring af vin i både fade og tanke.

Vinen

Denne vin fra Rocca er produceret af forskellige druer heriblandt Grecanico, Catarratto og Inzolia, der er dyrket på Sicilien.
Det er en letdrikkelig hvidvin med flot klar gul farve og en delikat og behagelig duft med et strejf af mandler. Frisk og tør frugtsmag samt en behagelig eftersmag.

Produkt information

Land
Italien
Område/Distrikt
Sicilien
Producent
Angelo Rocca & Figli
Druemix
Grecanico. Cataratto. Inzolia
Årgang
2019
Alc %
12 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg