Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

  • Kun online

Banfi Le Rime Chardonnay & Pinot Grigio

100,00 kr.
Inkl. moms

Det er en vin med flot gulgrøn farve samt en elegant og harmonisk duft. Frisk, fyldig og liflig frugtsmag samt en god balance mellem frugt og syre.

Antal

Huset

Den italienske vingård, Castello Banfi, der er beliggende nær Montalcino i Toscana, råder i alt over ca. 3.000 hektar. Vingården blev grundlagt i 1978, og der er i dag beplantet ca. 1.000 hektar med vin. Derudover råder vingården over et af Europas mest avancerede wineries samt en fæstning fra det 11. århundrede, som er indrettet som luksusrestaurant. Vingården er i dag særdeles velkendt for at producere gode vine af meget høj kvalitet. Dette har Castello Banfi tydeligt bevist ved vinde flere anerkendte konkurrencer og også 12 gange løbet med den flotte titel som "Bedste italienske vineri" ved Vinitaly.

Vinen

Den er produceret af druerne Chardonnay og Pinot Grigio, der er dyrket i den sydlige del af Montalcino-området i Toscana. Vinen har været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt.
Det er en vin med flot gulgrøn farve samt en elegant og harmonisk duft. Frisk, fyldig og liflig frugtsmag samt en god balance mellem frugt og syre.

Produkt information

Land
Italien
Område/Distrikt
Toscana
Producent
Castello Banfi
Druemix
Chardonnay. Prinot Grigio
Årgang
2019
Alc %
12,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg