Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

  • Kun online
  • Ny

Hermon Mount Hermon White

130,00 kr.
Inkl. moms

Det er en flot hvidvin med klar, lys farve og en frugtig duft af melon, citrusfrugt, blomster, guava og grønne æbler. Frisk og fyldig smag af tropiske frugter samt en behagelig eftersmag. 

Antal

Huset

Produced and bottled by Golan Heights Winery, Golan.

Denne vin kommer fra Golan Heights Winery, der blev grundlagt i 1983 og er beliggende i den lille by Katzrin, højt oppe i Golan højderne. Ved at kombinere gamle traditioner og ny teknik har man haft stor succes med at producere de fineste medalje-vindende vine. Ved "The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin". I “Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske winery”. Ved Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog det prestigefulde Grand Trophy. Sidst men ikke mindst vandt Golan Heights Winery Wine Enthusiasts prestigefulde Wine Star Award 2012 i kategorien “New World Winery of the Year”. Denne succes og stabilitet har for alvor sat Golan højderne på det internationale vinkort.

Vinen

Vinen er produceret af et blend bestående af druerne Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat Canelli og Viognier. Det er en flot hvidvin med klar, lys farve og en frugtig duft af melon, citrusfrugt, blomster, guava og grønne æbler. Frisk og fyldig smag af tropiske frugter samt en behagelig eftersmag. 

Produkt information

Land
Golanhøjderne (israelsk bosættelse)
Område/Distrikt
Galilæa
Producent
Golan Heights Winery LTD
Druemix
Sauvignon Blanc, Chardonnay, Muscat Canelli, Viognier
Årgang
2019
Alc %
13,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop