Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

  • Kun online

Lieu-Dit Steinstück

339,00 kr.
Inkl. moms

Dette er en elegant og fornem hvidvin, med flot gylden farve, delikat duft af fersken, mirabeller og flint. Pragtfuld, saftig og fyldig frugtsmag samt en lang og velafbalanceret eftersmag.

Serveringsforslag: Fisk og skaldyr.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 325,00 kr. 84,00 kr.
12 315,00 kr. 288,00 kr.
Antal

Huset

Ved foden af Vogeser-bjergene syd for Strasbourg i Frankrig ligger Alsace. Ikke alene er dette smukke bjergområde med sine gamle kønne vinbyer som taget ud af en eventyrbog, men også Alsace vinene er en smagsoplevelse helt for sig selv. Her har Rieflé-familien produceret vin i tre århundreder. Domaine Rieflés identitet er inspireret af ånden i den smukke vingård, som blev bygget i Pfaffenheim i 1609. Seks generationer har videreført familiens vinfremstillingstraditioner siden det begyndte i 1850. Det er nu Jean-Claude og Annick Rieflé, som med stor passion og omhu viderefører Rieflé-familiens stolte tradition med at producere de klassiske Alsace-vine: Pinot Blanc, Muscat, Gerwurztraminer, Pinot Gris og Riesling. I 2009 og 2010 blev deres sønner, Thomas og Paul inddraget i vinproduktionen. Thomas forvalter vingården, og Paul er ansvarlig for udviklingen. Domaine Rieflé stræber efter at tilfredsstille sine kunder i hele verden ved at producere Alsace-vine, der afspejler originalitet fra deres terroirs.

Vinen

Alsace vin tappes altid i distriktet på høje, slanke flasker, der svarer til Alsace vinenes elegante karakter. Riesling er en af de mest udbredte druesorter i Alsace.
Det er en elegant og fornem hvidvin med flot gylden farve med et gulligt skær, delikat duft af fersken, mirabeller og flint. Pragtfuld, saftig og fyldig frugtsmag samt en lang og velafbalanceret eftersmag. Det er en virkelig flot repræsentant for området og en vin, man hurtigt kommer til at holde af.

Produkt information

Område/Distrikt
Alsace
Producent
Domainne Reiflé-Landmann
Druemix
100% Rielsing
Årgang
2015
Alc %
12%
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop