Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Rieflé Pinot Blanc Hvidvin Frankrig 0,75 l
  • Rieflé Pinot Blanc Hvidvin Frankrig 0,75 l

Rieflé Pinot Blanc Hvidvin Frankrig 0,75 l

170,00 kr.
Inkl. moms

Rieflé Pinot Blanc har en klar, lys, gul farve. En delikat blomsteragtig duft. En dejlig rund og frugtig smag med et strejf af honning samt en fin og lang eftersmag.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 160,00 kr. 60,00 kr.
12 150,00 kr. 240,00 kr.
Antal

Huset

Ved foden af Vogeser-bjergene syd for Strasbourg i Frankrig ligger Alsace. Ikke alene er dette smukke bjergområde med sine gamle kønne vinbyer som taget ud af en eventyrbog, men også Alsace vinene er en smagsoplevelse helt for sig selv. Her har Rieflé-familien produceret vin i tre århundreder. Domaine Rieflés identitet er inspireret af ånden i den smukke vingård, som blev bygget i Pfaffenheim i 1609. Seks generationer har videreført familiens vinfremstillingstraditioner siden det begyndte i 1850. Det er nu Jean-Claude og Annick Rieflé, som med stor passion og omhu viderefører Rieflé-familiens stolte tradition med at producere de klassiske Alsace-vine: Pinot Blanc, Muscat, Gerwurztraminer, Pinot Gris og Riesling. I 2009 og 2010 blev deres sønner, Thomas og Paul inddraget i vinproduktionen. Thomas forvalter vingården, og Paul er ansvarlig for udviklingen. Domaine Rieflé stræber efter at tilfredsstille sine kunder i hele verden ved at producere Alsace-vine, der afspejler originalitet fra deres terroirs.

Vinen

De kalkrige jorde og det varme klima, som kendetegner Alsace området, resulterer i førsteklasses kvalitetsvine med en uovertruffen kraft og fantastisk god længde. Den har en klar, lys, gul farve, delikat blomsteragtig duft. En dejlig rund og frugtig smag med et strejf af honning samt en fin og lang eftersmag.

Produkt information

Land
Frankrig
Område/Distrikt
Alsace
Producent
Domaine Rieflé-Landmann
Druemix
100% Pinot Blanc
Årgang
2017
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop