Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

August Kesseler, Rheingau, Riesling VDP. Erste Lage

120,00 kr.
Inkl. moms

En vin der er let strågul i farven, med indbydende dufte af friske hyldeblomst, æbler, og lette lyse frugter. I smagen kulminere dufte indtrykkene med friske frugter med noter af, æbler, pærer, hyldeblomst, og stikkelsbær, vinen har sin helt unikke undertoning af mineralske noter fra jordbunden.

Serveringsforslag: Fisk, Kalkun, Kylling, Pasta, Skaldyr, Tapas.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 95,00 kr. 150,00 kr.
12 90,00 kr. 360,00 kr.
Antal

Huset

Da August Kesseler overtog vingården fra sine forældre, var han bare 19 år gammel. Den daværende vingård havde 2,5 hektar marker til produktion af vin. August Kessseler satte sig sin vision at blive et af flagskibsselskaberne i Rheingau. Dette fik internationalt en højt omdømme, der fortsætter i dag.

Samlet set har vingården i dag 22,5 hektar i de bedste steder i Rheingau. De omfatter: Assmannshäuser Höllenberg, Rüdesheimer Berg Schlossberg, Rüdesheim Bischofsberg, Rüdesheimer Berg Roseneck og Lorcher Schlossberg. overordnet bliver der dýrket 60% Riesling og 40% Pinot Noir.

Vingården er medlem af VDP og tysk barrique Forum.

Vingården ligger i verdensklasse af vin produktion. Det sker med August Kesseler og hans kældermester Max Himstedt, i spidsen. Sammen med de to og hele vingårdsteamet er der planen at Simon Batarseh skal styre virksomheden ind i fremtiden.

Kursen er således sat til at kunne forsætte med at levere konstant kvalitet på det højeste niveau.

Vinen

Denne Riesling præsenterer sig meget frugtagtig i duft og smag, derudover ekstremt mineralsk.

En vin der er let strågul i farven, med indbydende dufte af friske hyldeblomst, æbler, og lette lyse frugter. I smagen kulminere dufte indtrykkene med friske frugter med noter af, æbler, pærer, hyldeblomst, og stikkelsbær, vinen har sin helt unikke undertoning af mineralske noter fra jordbunden. I eftersmagen kommer den naturlige sødme med frem, der kan skabe følelsen af at den bliver hængende

Produkt information

Land
Tyskland
Område/Distrikt
Rheingau, Locher Schlossberg
Producent
August Kesseler
Druemix
Riesling
Årgang
2012
Alc %
8,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Prop Gummi