Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

White Cliff, Sauvignon Blanc

99,00 kr.
Inkl. moms

WhiteCliff Sauvignon Blanc er fremstillet på 100% Sauvignon Blanc fra den berømte Marlborough-region på New Zealands sydø. Gæret med temperaturstyring og modnet kortvarigt på ståltank - for en ren og autentisk gengivelse af druesort og terroir.

Serveringsforslag: Fisk, Kylling, Pasta, Skaldyr

Vundne priser:

The Toronto Star: 93 point

Flaskehalsen: 6 stjerner

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 83,66 kr. 92,03 kr.
12 80,00 kr. 228,00 kr.
Antal

Huset

Michael har boet på ejendommen siden 1975, og han begyndte i 1978 at eksperimentere med druemostkultur som et naturligt udtryk for sin baggrund og hans færdigheder inden for kemi.

Vin havde vist sig fremtrædende i sin opdragelse: hans tyske og italienske bedstefar både lavede vin derhjemme, og det var en del af hver familie middag. I dag arbejder Michael tæt sammen med Cornell Cooperative Extension, der tester nye druesorter, og skubber konvolutten på kvaliteten af ​​drueavl i regionen. I den henseende tjener han også som formand for Hudson Valley Wine and Grape Association.

Yancey sluttede sig i plantningen kort efter at de havde mødt hinanden i begyndelsen af ​​80'erne. Mens hun ikke bringer tekniske færdigheder til virksomheden som Michael, har hun udviklet evnen til at undervise om vin, der bidrager til Whitecliffs smagningsrum.


Brad Martz sluttede sig til Whitecliff i 2010-høsten som en dedikeret frivillig og bragte så meget fokus, energi og intelligens til kælderarbejdet, som han hurtigt udviklede sig til en stilling på fuldtid som winemaker.

Etableringen af ​​vingården har været en løbende proces siden 1979. Det indebærer mange års forsøg og fejl for at afgøre, hvilke sorter der vil producere gode udbytter og kvalitetsvin, mens de modstår de kolde vintre.

Vi har i øjeblikket en af ​​de største vinmarker i Hudson Valley, med over 20 sorter druer plantet til vores fortsatte indsats for at forfine vores voksende og vinfremstilling.

Vinen

Winemakers Sauvignon Blanc, er lavet 100 % på sauvignon blanc drue, hvor alle druer er høstet i Marlborough-regionen.

Efter presningen bliver vinen sat på ståltanke hvor den lagres i en kortere periode, under temperatur kontrolleret forhold.

Vinen for sin karakteristisk bleggul farve med grønne nuancer. Duften er ungdommelig og aromatisk med grønne æbler, hyldeblomst, lime, stikkelsbær, nyslået græs, nektariner og passionsfrugt. smagen er tør og frugtig med sprød, mineralsk syre. Lang og læskende finish.

Produkt information

Land
New Zealand
Område/Distrikt
Marlborough
Producent
White Cliff Wines
Druemix
Sauvignon Blanc
Årgang
2017
Alc %
12,5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Skruelåg