Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Finca El Carril Blanco

115,00 kr.
Inkl. moms

Vinen er lysegul i farven med en grøn kant. Dejlig smag af tropiske frugter, pærer, bananer og blomster blade. Den er frisk og vedholden i smagen, med god struktur og en behagelig fyldighed.

Serveringsforslag: Fisk, Kylling, Pasta

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 92,00 kr. 138,00 kr.
12 85,00 kr. 360,00 kr.
Antal

Huset

Beliggende i hjertet af La Manchuela, mellem bassinerne i floderne Cabriel og Júcar, ligger Bodega Iniesta, i Fuentealbilla, provinsen Albacete, og distriktet Manchuela DO.

Der er i øjeblikket over 120 ha vinstokke af sorterne: Macabeo, Bobal, Graciano, og internationale sorter: Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc m.m.

Vinkælderen er udstyret med den nyeste teknologi til vinproduktion. Alt dette styres af et fremragende teknisk team af anerkendte ønologer og kombineret med familiens entusiasme. En indsats, der resulterer i et sortiment af top kvalitets røde og hvide vine.

Bodega Iniesta blev skabt i 1990'erne, da José Antonio Iniesta startede dette projekt med en plantage på 10 hektar vinmarker. Efter flere år og på grund af de opnåede resultater, fortsatte han sit arbejde i vinavl, ved at plante forskellige sorter og øge vindyrknings området til de nuværende 120 ha.

Bodega Iniesta er ansvarlig for hele processen fra vinmarkerne til kommercialiseringen af ​​vine. I begyndelsen af ​​2000'erne, begyndte en idé at tage form til at bygge sin egen vinkælder for at producere sine egne vine fra egne vinmarker.

Denne drøm blev en realitet i 2010, hvor opførelsen af ​​vinkælderen var fuldstændig. Samme år blev de første vine produceret. Deres vin erfaring går tilbage til 1970'erne.

Vinen

Vinen er lysegul i farven med en grøn kant. Dejlig smag af tropiske frugter, pærer, bananer og blomsterblade. Den er frisk og vedholden i smagen, med god struktur og en behagelig fyldighed.

Produkt information

Land
Spanien
Område/Distrikt
Manchuela
Producent
Bodegas Iniesta
Druemix
Macabeo
Årgang
2016
Alc %
13.5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop