Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Gamla Syrah Golan Heights Winery rødvin 0,75 l
  • Gamla Syrah Golan Heights Winery rødvin 0,75 l

Gamla Syrah Golan Heights Winery rødvin 0,75 l

130,00 kr.
Inkl. moms

Vin i særklasse, der giver oplevelser glas efter glas.

Lavet på ren syrah og gæret på ståltanke, hvorefter at den kommer over på små franske egetræsfade i 12 måneder, som giver en dybde til vinen, sammen med pebernoter og bløde tanniner.

Gamla Syrah er en mørk fyldig vin med en aroma af modne kirsebær, brombær, mørk chokolade, ribs, solbær i harmoni med mørk kakao. Fadlagringen markeres i vinene med noter af læder, cedertræ og tobak. Smagen kombineres af en fyldige krop med krydre noter i samspil med behagelige tanniner, der giver en lang eftersmag.

Serveringsforslag: Grill, Okse, Lam, Kalv, Vildt.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 110,00 kr. 120,00 kr.
12 100,00 kr. 360,00 kr.
Antal

Huset

Golan Heights Winery ligger i Galilei bjergene, som er i den nordlige del af Israel, deres marker ligger i 400 - 1200 meters højde, som skaber et unikt klima for deres vine. 

Golan Heights Winery er etableret i 1983 i byen Katzrin i bjergenes højde. Golan Heights startede som et familie foretagende og er stadig familie ejet i dag.

Vinene fra Golan Heights Winery er såkaldte KOSHER, hvilket betyder at produktionen skal foregå efter gamle jødiske traditioner, som f.eks. at adskille visse ting i fremstillingen. Det hele bliver overvåget af en Rabbiner, som også attestere gyldigheden på etiketterne.

Ved at holde fast i de ædle gamle tradition om vindyrkning, samtidig med at kombinere den nyeste teknologi har Golan Heights sat præg på verdens vinkort og gør det stadig. De har som verdens eneste vinproducent vundet prisen "The Grand Prix d'Honneur" ved Vinexpo i bordeaux tre år i træk.

Deres tre serier af vine har sammenlagt vundet: to trofæer, femten guldmedaljer, tredive sølvmedaljer og tyve bronzemedaljer ved "The International Wine and Spirit Competition" i London i løbet af de seneste tretten år.

De har fået priser ved:

"The International Wine and Spirit Competition 2004" i London vandt Golan Heights Winery prisen som "Best Winery in the Eastern Mediterranean Basin".

“Wine Report 2008” af Tom Stevenson kåres Golan Heights Winery som “Bedste israelske winery”.

Vinitaly 2011 blev Golan Heights Winery kåret som ”Verdens bedste vinproducent” samt modtog de det prestigefulde "Grand Trophy".

Golan Heights Winery vandt "Wine Enthusiasts" prestigefulde "Wine Star Award 2012" i kategorien “New World Winery of the Year

Vinen

Lavet på ren syrah og gæret på ståltanke, hvorefter at den kommer over på små franske egetræsfade i 12 måneder, som giver en dybde til vinen, sammen med pebernoter og bløde tanniner.

Gamla Syrah er en mørk fyldig vin med en aroma af modne kirsebær, brombær, mørk chokolade, ribs, solbær i harmoni med mørk kakao. Fadlagringen markeres i vinene med noter af læder, cedertræ og tobak. Smagen kombineres af en fyldig krop med krydre noter i samspil med behagelige tanniner, der giver en lang eftersmag.

Produkt information

Land
Golanhøjderne (israelsk bosættelse)
Område/Distrikt
Golan Hights, Galilæa
Producent
Golan Hights Winery
Druemix
Syrah
Årgang
2013
Alc %
14.5 %
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop