Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Dona Paula Selección de Bodega Malbec rødvin Argentina 0,75 l
  • Dona Paula Selección de Bodega Malbec rødvin Argentina 0,75 l

Dona Paula Selección de Bodega Malbec rødvin Argentina 0,75 l

400,00 kr.
Inkl. moms

 Dona Paula Selección de Bodega Malbec er en elegant vin med flot dybrød farve med et violet skær og en kompleks duft af modne røde frugter, sorte kirsebær, chokolade, vanilje og sort peber. Den har en fyldig og koncentreret smag med noter af krydderier, frisk syre, bløde tanniner samt lang og behagelig eftersmag.

Mængderabat

Antal Pris Du sparer
6 375,00 kr. 150,00 kr.
12 365,00 kr. 420,00 kr.
Antal

Huset

Viña Doña Paula er beliggende i ét af de højst beliggende områder i Lujan de Cuyo-regionen i Mendoza-provinsen i Argentina - et område, som er kendt for at producere argentinske vine af meget høj kvalitet. Viña Doña Paula råder over 760 hektar vinmarker og har siden den første årgang i 1999 bevist, at de er i stand til at producere og levere flotte kvalitetsvine fra den nye verden.100% af druerne kommer fra Viña Doña Paulas egne vinmarker, hvilket gør det muligt for dem totalt at styre vindyrkningen og dermed vinenes ensartede og konstante kvalitet.

Vinen

Seleccion de Bodega Malbec er Viña Doña Paulas flagskib. Denne vin produceres kun i de årgange, hvor høsten er helt exceptionelt god. Druerne til denne komplekse Malbec-vin er udelukkende dyrket på vingårdens ældste druestokke, der er over 30 år gamle.

Druerne til denne årgang er produceret i Ugarteche (Luján de Cuyo), Gualtallary (Tupungato, Valle de Uco) og Altamira (San Carlos, Valle de Uco) i Mendoza-provinsen i Argentina og har naturligvis været lagret på egetræsfade.

Det er en elegant vin med flot dybrød farve med et violet skær og en kompleks duft af modne røde frugter, sorte kirsebær, chokolade, vanilje og sort peber. Den har en fyldig og koncentreret smag med noter af krydderier, frisk syre, bløde tanniner samt lang og behagelig eftersmag.

Produkt information

Land
Argentina
Område/Distrikt
Mendoza
Producent
Dona Paula
Druemix
100% Malbec
Årgang
2016
Alc %
14%
Indhold
0.75 L
Lukning
Korkprop