Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Cognac V.S.O.P Denis Charpentier’s Frankrig 0,70 l
  • Cognac V.S.O.P Denis Charpentier’s Frankrig 0,70 l

Cognac V.S.O.P Denis Charpentier Frankrig 0,70 l

499,00 kr.
Inkl. moms

Denis Charpentiers V.S.O.P Superior afspejler både husets ekspertise i franske know-how og innovationsånden i Denis Charpentier-huset. Medaljongen, øverst på karaffen, omgivet af bølger, fremhæver symbolet på husets elegance og prestige i deres Cognac.

Antal

Cognac V.S.O.P

Denis Charpentiers V.S.O.P Superior afspejler både husets ekspertise i franske know-how og innovationsånden i Denis Charpentier-huset. Medaljongen, øverst på karaffen, omgivet af bølger, fremhæver symbolet på husets elegance og prestige i deres cognac.

Farve/Duft/Smag:Kappen af denne cognac er gennemsyret af en gammel guldfarves ombåde er ædel,raffineret og livlig.I næsen fornemmes duften, der stammer fra ægteskabet med perfekt afbalancerede noter af egetræ og subtile noter af frugt, især bitter orange. Denne cognac forbliver kraftig og afbalanceret med en behagelig langvarig eftersmag. Det er en livlig cognac, der leverer frugter og vaniljesmag.

Gastronomi/Servering:Denne V.S.O.Per er en cognac af unik karakter, der kan værdsættes både ”On the Rocks” så vel som i en lækker cocktail. Sidecar:-3 cl. V.S.O.P-3 cl. Cointreau-1 cl. Sukker sirup-3 cl. Citron saft Hæld alle ingredienserne i en shaker med is og ryst godt i ca. 10 sekunder.Si over i et cocktailglas og servér straks.Tip. Ønsker man en drink, der ikke er så sød, kan man undlade sukkersirup.

Produkt information

Land
Frankrig
Område/Distrikt
Grand Champagne
Alder
7 Års
Alc %
40 %
Indhold
0,70 l
Lukning
Korkprop