Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Lheraud. V.S.O.P  Cognac Frankrig 0,70 l
  • Lheraud. V.S.O.P  Cognac Frankrig 0,70 l

Lheraud. V.S.O.P Cognac Frankrig 0,70 l

399,00 kr.
Inkl. moms

Lheraud. V.S.O.P

Alt cognac fra Lhéraud bliver lagret på egefade i adskillige år for at opnå en perfekt lagring, hvilket giver et produkt med en exceptionel skarphed, duft og gylden farve.

Denne Cognac har ved fem år på egefad opnået en exceptionel, karakteristisk og forførende duft samt en flot gylden farve.

Antal

Huset

I 1680 begyndte Alexandre Lhéraud at dyrke jorden i landsbyen Lasdoux, tæt ved Cognac i Charente. Siden har produktionen af kvalitetscognac udviklet sig. Fremgangsmåden til produktion af Cognac Lhéraud, også kaldet “Livets vand”, er ældgammel, og den forbliver familiens dygtighed og er forbeholdt Guy Lhéraud. Der er ikke tilsat karamel til nogle af Lhérauds cognac’er. De smukke farver er naturlige og stammer fra opbevaringen på egetræsfade.

Alt cognac fra Lhéraud bliver lagret på egefade i adskillige år for at opnå en perfekt lagring, hvilket giver et produkt med en exceptionel skarphed, duft og gylden farve

Vinen

Denne Cognac har ved fem år på egefad opnået en exceptionel, karakteristisk og forførende duft samt en flot gylden farve.

Produkt information

Land
Frankrig
Område/Distrikt
Cognac, Petit Champagne
Producent
Alexandre Lhéraud
Druemix
Ugni Blanc
Alder
5 År.
Alc %
40 %
Indhold
70 Cl.
Lukning
Korkprop