Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Rosé fra Australien

Rosé fra Australien

Der er i dag ca. 2.500 vinproducenter i Australien fordelt hen over landets 65 selvstændig vinregioner. I 2017 blev der i Australien produceret 1,37 mia. liter vin svarende til en tredjedel af Italiens vinproduktion. Cirka halvdelen af Australiens vin produceres i delstaten staten South Australia.

Australien er på relativ kort tid blevet en vinproducent i verdensklasse. Det skyldes blandet andet satsning på moderne teknologi. Australsk vinindustri og dets vinmagere har altid været på forkant med udviklingen, og regnes blandt verdens førende indenfor vinteknologien. Resultatet har bl.a. været forbrugervenlige velsmagende vine til overkommelige priser. I dag tegner Australien sig for cirka 5% af verdens vinproduktion.

Australiens position på verdenskortet og succes i kvalitetsmæssig henseende skyldes, at man ikke har ladet sig hæmme af gamle traditioner, men er gået imod strømmen og målrettet har satset på teknologisk perfektion. Australiens udbud af anerkendte universitetsprogrammer indenfor vinkultur og vinifikation søges i dag af studerende fra hele verden.

Den australske vinindustris høje standard skyldes også både en villighed til at dele sin erfaring samt at lære af andre. Et godt eksempel på dette er f.eks. de regionale wineshows, hvor vinene vurderes mod hinanden og tildeles medaljer og trofæer. Konkurrencer i ind- og udland har været en væsentlig årsag til at fremme australsk vins nuværende høje niveau.

Rosé fra Australien

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter