Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Cuba

Rom fra Cuba

Ron Cubay så dagens lys i 1964, da man efter den cubanske revolution påbegyndte produktionen af forskellige nye rommærker. Ron Cubay bærer naturligvis ”The Cuban Government Seal”, hvilket betyder at det produceres og tappes under opsyn af den cubanske stat. Ron Cubay er et cubansk romhus som er kendt for at lave rommen de kalder “Den indre smag”. Denne smag giver dig en lille smule af Cuba med hvert eneste sip. Ron Cubay er en Cubansk perle indenfor rom.

Fremstillet af melasse udvundet af sukkerrør dyrket på Cuba i det frugtbare tropiske syd, omkring de vidunderlige bjerge i Sierra Maestra, er Ron Caney aftappet og alderet i den antikke og livlige by Santiago de Cuba, hjertet og sjælen i den cubanske musik og kulturarv af Cuba. Ron Caney tager sit navn fra det kegleformede hus, “El Caney”, bygget af de cubanske indfødte.

Den utrolige forsigtighed med de historiske opskrifter, og den autentiske tradition for at lave rom, er blev videregivet gennem årene fra masterblender til master blender. Dette har betydet, at Ron Caneys rom er forblev uændret over tiden, og holdt den stil og standart der forventes. Ron Caney har leveret historiske traditionelle fantastiske rom de sidste 150 år, og fortsætter stadig traditionen. Ron Caney er det ældste romhus på Cuba.

Cuba

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre