Du SKAL være over 18 år for at handle på denne side.

Denne butik bruger cookies og andre teknologier, så vi kan forbedre din oplevelse på vores websteder.

Ved at trykke på krydset accepterer vores cookie politik, samt at du er over 18 år.

Australien

Rødvine fra Australien

 i Australien er der i dag ca. 2.500 vinproducenter fordelt hen over landets 65 selvstændig vinregioner. Der blev i 2017 i Australien produceret 1,37 mia. liter vin svarende til en tredjedel af Italiens vinproduktion. Cirka halvdelen af Australiens vin produceres i delstaten South Australia.

På relativt kort tid er Australien blevet en vinproducent i verdensklasse. Det skyldes blandet andet satsning på moderne teknologi. Australsk vinindustri og dets vinmagere har altid været på forkant med udviklingen, og regnes blandt verdens førende indenfor vinteknologien. Resultatet har bl.a. været forbrugervenlige og velsmagende vine til overkommelige priser. Australien tegner sig i dag  for cirka 5% af verdens vinproduktion.

Australiens position på verdenskortet og succes i kvalitetsmæssig henseende skyldes, at man ikke har ladet sig hæmme af gamle traditioner, men er gået imod strømmen og målrettet har satset på teknologisk perfektion. Australiens udbud af anerkendte universitetsprogrammer indenfor vinkultur og vinifikation søges i dag af studerende fra hele verden.

Den australske vinindustris høje standard skyldes også både en villighed til at dele sin erfaring samt at lære af andre. Et godt eksempel på dette er f.eks. de regionale wineshows, hvor vinene vurderes mod hinanden og tildeles medaljer og trofæer. Konkurrencer i ind- og udland har været en væsentlig årsag til at fremme australsk vins nuværende høje niveau.

Australsk rødvin - Køb australsk rødvin i lækre smagsvarianter

Australien

Der er 6 varer.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Aktive filtre